De ti verste sakene fra VGs nye clickbait-side

Facebook-delingene fra nyoppstartede TL;DR viser at det ikke bare er på den lineære TV-kanalen at VG skal «snakke kidzas språk». Det er kanskje på tide at VG bytter ut de «ungdommelige» bylinebildene av kulturkommentatorer som sitter bak frem på stolen? Antageligvis ikke. For å parafrasere Stein Østbøs definitive  Röyksopp-kommentar: Å sitte bak-frem på stolen er definitivt det nye rett-frem og har vært det en stund allerede. Nytt er derimot VGs TL;DR-side, som ble lansert med lite bravur og uten antydninger om at det var et VG-produkt 12. desember. Ifølge digitalredaktør Ola Stenberg erTL;DR «en underholdningsside skapt på internetts og sosiale mediers premisser». Internett og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.