De ti verste sakene fra VGs nye clickbait-side

Facebook-delingene fra nyoppstartede TL;DR viser at det ikke bare er på den lineære TV-kanalen at VG skal «snakke kidzas språk». Det er kanskje på tide at VG bytter ut de «ungdommelige» bylinebildene av kulturkommentatorer som sitter bak frem på stolen? Antageligvis ikke. For å parafrasere Stein Østbøs definitive  Röyksopp-kommentar: Å sitte bak-frem på stolen er definitivt det nye rett-frem og har vært det en stund allerede. Nytt er derimot VGs TL;DR-side, som ble lansert med lite bravur og uten antydninger om at det var et VG-produkt 12. desember. Ifølge digitalredaktør Ola Stenberg erTL;DR «en underholdningsside skapt på internetts og sosiale mediers premisser». Internett og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X