Ceci n’est pas une støtteerklæring

Debatten i sosiale medier flyr høyt og en million-penners-spørsmålet er hvem som virkelig har rett til å påberope seg retten til å «suis Charlie»? Hvem var MEST ytrinsgfrihetsforkjempende? Hvem prøvde, men feilet? Hvem prøvde ikke engang? Det er opp til dere å bedømme – her er våre kandidater: Dagbladet Negativt: Joda, de har med karikaturene, men har ellers en normal nyhetsfront. Har fått kritikk av velmenende moralister på Twitter som mener at avisa «skulle gått i svart!!!» og akker seg over at DB «måååååtte få inn noe forbrukerstoff, ja!», antageligvis fordi norske aviser har et samfunnsansvar for å levere pompøs-triste smiley-forsider ved […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.