Vilde Tuv: – Dere elsker uplifting trance og dere elsker meg

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets konsert her. Du er nominert i kategorien Årets beste konsert for konserten på Kampen bistro i januar. Ryktene sier at det var syyyykt trangt om plassen under konserten. Ble du tatt på senga av din egen popularitet? – Ja, det var veldig gøy. Hva husker du best fra konserten? – Den elektriske «dirrende» stemningen i rommet.  Hvordan er konkurransen på live-markedet blant singer-songwriters som synger på norsk i dag?  – Det er mange som holder på med det, men jeg ser på meg selv mer som en elektronika-artist.  Hvorfor tror du vi har […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.