Vilde Tuv: – Dere elsker uplifting trance og dere elsker meg

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets konsert her. Du er nominert i kategorien Årets beste konsert for konserten på Kampen bistro i januar. Ryktene sier at det var syyyykt trangt om plassen under konserten. Ble du tatt på senga av din egen popularitet? – Ja, det var veldig gøy. Hva husker du best fra konserten? – Den elektriske «dirrende» stemningen i rommet.  Hvordan er konkurransen på live-markedet blant singer-songwriters som synger på norsk i dag?  – Det er mange som holder på med det, men jeg ser på meg selv mer som en elektronika-artist.  Hvorfor tror du vi har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X