Ukas High Five: Øyvind Morken får stort sett bare skryt, men er drittlei av dårlig feedback

I tillegg til å være en sabla flott fyr og en folkehelt av dimensjoner, er Oslo-stuten Øyvind Morken en av landets mest habile DJs og produsenter. Midt oppi flittig plategraving og utrettelig terningkast sju-levering hver bidige Untzdag på Jaeger, har Morken nå også gått on record og utlyst sine tjenester som DJ-boksbygger. Hi(gh)-fi(ve), ass. Og nevnte vi den formidable Arthur Russell-megamiksen han gjorde sammen med DJ Strangefruit for P3 i anledning World Aids Day nettopp? Neivel: Hør den her og les vår høy fem-prat med den arbeidssomme & allsidige musikkmannen under: Hei Øyvind! Hva driver du med AKKURAT NÅ? - Kom nettopp hjem fra en plategraverunde […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X