Årets verste skjeggtrend

NATT&DAG har hatt medienorges tetteste dekning av hipsterskjegg det siste året, og skrevet om fenomener som «peak beard», #beardgate og skjeggtransplantasjon. Nå må det snart være nok, men det er vanskelig å gi seg i kalde, julenisse-fikserte desember. Skjeggets måned. Månedens skjegg på jobben. Skjegg. Hvis du som oss er lei av det konstante skjegg- og ansiktshårmaset, hvorfor ikke gå ut med et bang og pynte det litt før du raker det av deg 1. januar? Ifølge den mer-eller-mindre trendbevisste avisa Daily Mail er hipsterens nye dille nemlig julekuler i skjegget. Mon det! Ifølge det britiske selskapet som selger tilbehÅret – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X