Årets verste skjeggtrend

Du grønne, glitrende trend, god dag!

b
a

NATT&DAG har hatt medienorges tetteste dekning av hipsterskjegg det siste året, og skrevet om fenomener som «peak beard», #beardgate og skjeggtransplantasjon.

Nå må det snart være nok, men det er vanskelig å gi seg i kalde, julenisse-fikserte desember. Skjeggets måned. Månedens skjegg på jobben. Skjegg.

Hvis du som oss er lei av det konstante skjegg- og ansiktshårmaset, hvorfor ikke gå ut med et bang og pynte det litt før du raker det av deg 1. januar? Ifølge den mer-eller-mindre trendbevisste avisa Daily Mail er hipsterens nye dille nemlig julekuler i skjegget. Mon det!

Ifølge det britiske selskapet som selger tilbehÅret – kalt Yuletide – er første opplag allerede solgt ut, først og fremst til briter, men skjeggkulene skal også ha solgt godt i Australia, USA, New Zealand, Tyskland og Frankrike. Det betyr at én heldig trendnisse kan ha juleklokker i skjegget sitt allerede i førjulsstria!

Alle inntekter går til Beardseason, skjeggversjonen av Movember, som oppfordrer menn til å anlegge skjegg for å rette oppmerksomhet mot føflekkreft.

Om du mangler skjegg, men er lidenskapelig opptatt av enten kampen mot føflekkreft eller julekuler har du flaks: Det selges avtagbare lue-skjegg på Internett.

Skjermbilde 2014-12-11 kl. 11.01.44

Mer interessert i bart og Movember? Les hva tre rimelig hårløse kjendiser har å si om bartens måned.

bear2 bear bear3