Siste sjanse: stem frem dine favoritter til Osloprisen 2014

Osloprisen går av stabelen den 31. januar på Rockefeller! De nominerte er klare, og vi trenger din hjelp for å finne de beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene, samt vinneren av den gjeveste prisen av dem alle, Årets Navn, for lang og tro tjeneste. Les mer om de nominerte og stem nedenfor! Stem på dine favoritter her! Og meld deg på facebook-arrangementet for Osloprisen etterfest på Rockefeller her.   Årets stemme Hege Grostad Ingeniørstudent og Mensa-medlem, sexarbeideraktivist og forkjemper for legalisering av blant annet MDMA og LSD. Grostads eksistens er i seg selv en trussel mot […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.