– Positivitet er en viktig ingrediens i livet

Etter at sorgløse landeplager som «Spinnvill» og «Snakke Litt» har sørget for Allsang på grensen til galskap, er den norsk-afrikanske reggae-på-norsk-stjernen Philip «Admiral P» Boardman endelig i mål med sin første fullengder Selvtillit & Tro. Og hva gjør vel mer gøtt i den mørke og tunge julestria enn litt vibes fra en som vet å konse på livets LYSE sider? Sånn cirka ingenting, vel! Vi slo av en munter prat om skiveslipp og bærekraftige nyttårsforsetter med den albumaktuelle admiralen. NB: Husk å putte dritlættis «snakke litt med Admiral P»-pun i ingressen Hvor digg føles det å ENDELIG slippe album? På en skala fra 1 til 10. - 11! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X