OnklP battler Hotel Cæsar-Storm på Morten Ramms nye humornettsted

Torsdag åpnet Morten Ramm og Bjørn Asgeirsson humorportalen Humornieu. Her er et utvalg videoer.

b
a

Morten Ramm åpner torsdag humornettsiden humornieu.no sammen med Bjørn Asgeirsson. Nettstedet skal være «en tumleplass for morsomme folk, nye som gamle», og har som mål i finne ny, smal humor. N&D har snakket med Morten Ramm om nettstedet, Asgeirsson og 50.000-kroners konkurransen «Norges beste sketsj», og her er noen av videoene du kan se i dagene fremover på den nye nettsiden:

Morten Ramm sammen med Elisabeth Carew og tre trivelig statister i den Lonely Islands-aktige «Brothers in a Haystack»:

Cowboy og verdens underligste programvert viser rundt i sjakkens vidunderlige verden. Bonus: Cameo fra hovedrolleinnehaver i den siste filmen til Kristoffer Borgli. Stas!

OnklP gjenskaper et av Norges beste TV-øyeblikk: Storms battlerap på Hotel Cæsar. Verden-er-liten-sammentreff: Ramm «leverer ut en høy femmer til OnklP» i starten av klippet, og N&D leverte to høye hender til Ramm her!