OnklP battler Hotel Cæsar-Storm på Morten Ramms nye humornettsted

Morten Ramm åpner torsdag humornettsiden humornieu.no sammen med Bjørn Asgeirsson. Nettstedet skal være «en tumleplass for morsomme folk, nye som gamle», og har som mål i finne ny, smal humor. N&D har snakket med Morten Ramm om nettstedet, Asgeirsson og 50.000-kroners konkurransen «Norges beste sketsj», og her er noen av videoene du kan se i dagene fremover på den nye nettsiden: Morten Ramm sammen med Elisabeth Carew og tre trivelig statister i den Lonely Islands-aktige «Brothers in a Haystack»: Cowboy og verdens underligste programvert viser rundt i sjakkens vidunderlige verden. Bonus: Cameo fra hovedrolleinnehaver i den siste filmen til Kristoffer Borgli. Stas! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X