Mote + musikk = Freudian Mix

Den greske filosofen Plato sa en gang at «musikk finner veien til hemmelige steder» - sannelig fikk han rett, når Freudian Kicks nå skal presentere månedlige mixtapes. Det første samarbeidet ble sluppet tidligere denne måneden, med DJ Bonjour Tristesses miks fylt av R&B og house. Klesbutikken og agenturet har hatt et hektisk år, med flere nye merker og åpning av pop-up butikk på nyoppussede Steen & Strøm. At musikk og mote går som hånd i hanske er ingen hemmelighet, likevel er samarbeider på tvers av bransjer sjelden kost i vårt lille land. Freudian Kicks bruker musikken som identitetsmarkør og viser […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X