Mote + musikk = Freudian Mix

Oslo-butikken Freudian Kicks forener musikk og mote med en rekke DJ-samarbeider.

b
a

Den greske filosofen Plato sa en gang at «musikk finner veien til hemmelige steder» – sannelig fikk han rett, når Freudian Kicks nå skal presentere månedlige mixtapes. Det første samarbeidet ble sluppet tidligere denne måneden, med DJ Bonjour Tristesses miks fylt av R&B og house.

Klesbutikken og agenturet har hatt et hektisk år, med flere nye merker og åpning av pop-up butikk på nyoppussede Steen & Strøm. At musikk og mote går som hånd i hanske er ingen hemmelighet, likevel er samarbeider på tvers av bransjer sjelden kost i vårt lille land. Freudian Kicks bruker musikken som identitetsmarkør og viser med dét moten som noe mer enn klær.

Miksene slippes via butikkens SoundCloud