Beglomeg: – Vi kjenner en real kølle og en fæl kæbbe

 Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets konsert her. Dere er nominert til Osloprisen for Årets beste konsert for konserten på Last Train under Øya i august. Hva husker dere best fra konserten? – Aaa. Husker pyramidene ifæffal. De svevende neonpyramidene. Den flate grisegutten på blå bakgrunn som steg ned og tok på oss. Bedre med litt for varmt enn litt for kaldt.  Hvordan er konkurransen blant eksentriske livekonsepter «fra homohælvete» (jfr. nominasjonsteksten) på det norske live-markedet? – Homohælvete er heteroens paradis. Heteroens paradis er homoens hælvete. Dette forstår vi ikke. Hvem konkurrerer egentlig? Og hvorfor tror dere […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X