Virus som gjør deg dummere oppdaget

Som om vi ikke hadde nok med ebola: Nå har amerikanske forskere har oppdaget et virus som gjør tilsynelatende friske mennesker dummere, skriver The Independent. Viruset, som normalt påvirker ferskvannsalger, har for første gang blitt funnet i halsen hos friske mennesker. Der fører det til nedsatt kognitiv funksjon, viser en studie publisert i Proceedings of the National Academy of Science. «Dette er et slående eksempel på at 'ufarlige' mikroorganismer vi bærer på, kan påvirke adferd og kognisjon, sier Dr. Robert Yolken, virologen ved Johns Hopkins University School of Medicine som ledet studien, til Healthline. 44 prosent av studiens deltakere testet positivt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X