Vinn billetter til Common-konsert på Rockefeller!

Det er gått lang tid siden Common spurte om han kunne låne penger av deg på debutplata Can I Borrow a Dollar. Siden den gang har han fått barn med Erykah Badu, blitt glad i tennis, og startet skuespiller- og forfatterkarriere. Lonnie Lynn jr. er epitomen av conscious rap, fra en tid da rappere hadde et budskap, og albuedans til Chief Keef ikke var legitimt i kredkretser. Common har heldigvis ikke mistet relevans gjennom årene, han har stadig fornyet seg selv til fansens store misnøye og glede. Fra den spede begynnelsen i Chicagos gater til tennisglede og intellektuell look, har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X