Verdens verste hotell åpner i København

«You are different. Just like us.  Together we laugh at conformity.»  Du skal være en ganske ukul sjel for å ikke la deg forføre av budskapet til Urban House, et hotell-/hostell-hybrid som straks åpner dørene i Vesterbro, København. Etter å ha blitt kåret til «verdens fjerde mest hipsteraktige bydel» av nettmagasinet Thrillist i sommer, gikk det ikke mange betenkende tikk fra bestefarklokka før hippe hotellkremmere så sitt snitt til å melke hedersutmerkelsen. Og Urban House ser ut til å oppfylle hipster anno 2007-stereotypien så til de grader at det er lett å mistenke det hele for å være en spøk. I reklamen for Vesterbro-hotellet elter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X