Verdens verste hotell åpner i København

«You are different. Just like us.  Together we laugh at conformity.»  Du skal være en ganske ukul sjel for å ikke la deg forføre av budskapet til Urban House, et hotell-/hostell-hybrid som straks åpner dørene i Vesterbro, København. Etter å ha blitt kåret til «verdens fjerde mest hipsteraktige bydel» av nettmagasinet Thrillist i sommer, gikk det ikke mange betenkende tikk fra bestefarklokka før hippe hotellkremmere så sitt snitt til å melke hedersutmerkelsen. Og Urban House ser ut til å oppfylle hipster anno 2007-stereotypien så til de grader at det er lett å mistenke det hele for å være en spøk. I reklamen for Vesterbro-hotellet elter […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.