Unn-skill meg, de…

Den store SNAKKISEN i torsdagens sosiale medier-tabloiddekning er akkurat nå VG-Thor Harald Henriksens sterke innlegg om plassering av skillepinner på rullebåndet i sin lokale dagligvarehandel. (Faksimile: vg.no) Skråblikk-kommentaren er nærmest perfekt i sin utførelse, finslepen i alle bauger og kanter og tar en bortimot aerodynamisk skikkelse. Den inneholder alle bestanddeler du ønsker deg fra et intetsigende #SoMe-delings-geitende tøveinnspill fra den stadig mer utsatte dagspressen. Vi nevner i fleng: * Skamløs Wikipedia-research * «Hvor legger du skillepinnen?»-poll * Subtil reklame for EuroSpar * Komplementærfargeuttelling i illustrasjonsfotoet i form av clementiner og blått Mack-øl * «Skråblikk» på dagligdags og egentlig totalt uinteressant […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.