Tristesse-torsdag: Kåt, kritthvit & kølsvart R&B fra Minnesota

Den 16 år gamle kunnilingus-croonende, do-rag-bærende soveromssensasjonen Spooky Black har fått mye oppmerksomhet for sin skamløse (men ikke sjarmløse?) og freshe vri på sprengkåt, 90-talls R&B. Videoen til Minnesota-guttens gjennombruddssingel «Without You» fra februar i år har allerede godt over halvannen million klikk på YouTube, og samtlige av låtene fra albumet Black Silk og oppfølger-EP'en Leaving har fått raus rotasjon på ymse radiostasjoner rundt om i USA. Unektelig litt forvokst bebis-estetikk på lillemann, men tenåringsjentene skriker lell når Spooky myser ømt fra under bremmen på stocking cap'en. Se videoen til «Without You» her: Mer under videoen.   På lik linje med den molefunkne musikken til svenske Yung Lean og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.