Søndag Summarum: – Her Afrika. Her er verdens verste sang i julegave i år igjen. XOXO Bob.

Ukas sykdom: Er det egentlig noen Christian Tybring Gjedde-vitser igjen? Vi skulle gjerne vridd hjernene for å pønske ut noen, men har ikke tid da vi må rekke åpningstidene på Olafiaklinikken for å teste oss for Kjetil Alstadheim.   Ukas veldedighet: Vesten slo litt ekstra hardt på snillhetstromma denne uka med to herrrrlige forsøk på å bidra litt. Først ut var nyheten om at Norsk Filminstitutt (NFI) i et litt spennende forsøk på å vise at barn har det kjipt i Syria sponset en mockumentary-kortfilm som ble laget i et forsøk på å – fakta faen – “skape positivitet” rundt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X