Se helvetes gode argumenter for at Monster energidrikk er djevelens verk

Hvorfor har energidrikken Monster blitt så populær i det siste? Kidsa elsker det, de gjør ikke annet enn å trikse rundt på sparkesykkel i Monster-capsene sine, mens de hører på metalcore-band med Monster-spons! Hva er årsaken til denne ukulturen? Kan det være… at… Monster er djevelens verk? Ja! Bare hør på dama i klippet under. Ved hjelp av en laminert plakat med utklipte hebraiske tall og bokstaver viser hun at strekene som utgjør M-en i Monster logoen ligner hebraiske sekstall. Og vi vet alle hva tre sekstall etter hverandre betyr… Gulp! Videre påpekes det at det er et kors inni […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.