Se helvetes gode argumenter for at Monster energidrikk er djevelens verk

Hvorfor har energidrikken Monster blitt så populær i det siste? Kidsa elsker det, de gjør ikke annet enn å trikse rundt på sparkesykkel i Monster-capsene sine, mens de hører på metalcore-band med Monster-spons! Hva er årsaken til denne ukulturen? Kan det være… at... Monster er djevelens verk? Ja! Bare hør på dama i klippet under. Ved hjelp av en laminert plakat med utklipte hebraiske tall og bokstaver viser hun at strekene som utgjør M-en i Monster logoen ligner hebraiske sekstall. Og vi vet alle hva tre sekstall etter hverandre betyr... Gulp! Videre påpekes det at det er et kors inni […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X