Putin hedres med Obama-harselerende kunst

NATT&DAG har tidligere omtalt George Bush’ malerier av Putin, så for å oppretteholde den politiske balansen og nøytraliteten vi bestreber i utenriks-avdelingen må vi selvsagt omtale bildene av Putin som riser Obama. (Sant å si dro vi helt til Texas for å dekke Bush’ malerier, men det er fortsatt god tid til å reise til Moskva.) Vladimir er partipolitiske uavhengig, men utstillingen er organisert av ungdomspartiet i Forent Russland, som er partiet Putin støttet under Duma-valget i 1999, og som igjen støttet ham tilbake under presidentvalget året etter. Ustillingen «No filter» kommer under en måned etter at Putins tilhengere organiserte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X