Oh my gODD: Hør Frank Ocean Tumblr-tease med småobskure «Memrise»

Stilig smakebit fra Odd Future-sangerens kommende album.

b
a

Etter megasuksess med den formidable mixtapen Nostalgia / Ultra og det Grammy-vinnende debutalbumet Channel Orange, har Frank Ocean gjort som ekstra dedikerte flinkiser flest: Forsvunnet helt inn i studiobobla og angivelig jobbet iherdig med ny musikk. Alle pophjerter gleder seg grovt til 27-åringens album nummer to, hvor blant andre Rick Rubin og Pharrell Williams bidrar på produksjonssiden. Så, det banker nok ekstra hardt i brystkassa hos mange i dag når R&B-messias teaser med ny musikk via sin Tumblr-side. Småobskure «Memrise» låter lovende, med fiffige Rhodes-korder og gøyale linjer som «I could f*** you all night long from a memory alone».

Skjermbilde 2014-11-28 kl. 11.25.05

Muligens bare en skissete smakebit for å bøte på ventetørsten blant die hard-fansen, men uanz sjukt stas med ny, flott musikk fra Frank.

Hør 2-minutterssnippet på «Memrise» her: