Oh my gODD: Hør Frank Ocean Tumblr-tease med småobskure «Memrise»

Etter megasuksess med den formidable mixtapen Nostalgia / Ultra og det Grammy-vinnende debutalbumet Channel Orange, har Frank Ocean gjort som ekstra dedikerte flinkiser flest: Forsvunnet helt inn i studiobobla og angivelig jobbet iherdig med ny musikk. Alle pophjerter gleder seg grovt til 27-åringens album nummer to, hvor blant andre Rick Rubin og Pharrell Williams bidrar på produksjonssiden. Så, det banker nok ekstra hardt i brystkassa hos mange i dag når R&B-messias teaser med ny musikk via sin Tumblr-side. Småobskure «Memrise» låter lovende, med fiffige Rhodes-korder og gøyale linjer som «I could f*** you all night long from a memory alone». Muligens bare en skissete smakebit for å bøte på ventetørsten blant […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X