NATT&DAG inviterer til premierevisning: En drøm til havs

Nylig hadde En drøm til havs urpremiere på den prestisjetunge dokumentarfilmfestivalen i København. På torsdag inviterer NATT&DAG, i samarbeid med Substans Film, til norsk premiere på Ringen Kino i Oslo. Billetter kjøpes her, eller de kan vinnes i NATT&DAG-appen. «Er dette kunst?», spør en forbipasserende sørlending som i filmen blir vitne til snekring, hamring, saging og filminnspilling. Om katamaranen KYS (Kjærlighet, Ydmykhet, Smerte) begynte som ren båtbygging, har den på nåværende tidspunkt gjennomgått nok kunstneriske transformasjoner og ildprøver til å være godt innenfor institusjonene. Foruten kinofilmen, hvor man får hele historien om hvordan gutta bak prosjektet reiste over det Baltiske hav for å delta på en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X