NATT&DAG inviterer til premierevisning: En drøm til havs

Nylig hadde En drøm til havs urpremiere på den prestisjetunge dokumentarfilmfestivalen i København. På torsdag inviterer NATT&DAG, i samarbeid med Substans Film, til norsk premiere på Ringen Kino i Oslo. Billetter kjøpes her, eller de kan vinnes i NATT&DAG-appen. «Er dette kunst?», spør en forbipasserende sørlending som i filmen blir vitne til snekring, hamring, saging og filminnspilling. Om katamaranen KYS (Kjærlighet, Ydmykhet, Smerte) begynte som ren båtbygging, har den på nåværende tidspunkt gjennomgått nok kunstneriske transformasjoner og ildprøver til å være godt innenfor institusjonene. Foruten kinofilmen, hvor man får hele historien om hvordan gutta bak prosjektet reiste over det Baltiske hav for å delta på en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.