Møt dama bak NATT&DAGs nye spalte: «ILLUSTRERT TWEETENSKAP»

Hei Saralinn! For et eksotisk navn. Er du innvandrer? – Jeg er ikke innvandrer. Jeg er født i Norge, men jeg er kvart finsk. Navnet Saralinn er bare et lite fritidsnavn mamma og pappa fant på. Hva gjør du når du IKKE maler tweets? – Jeg går på skole, så det blir jo en del skolearbeid, men jeg liker også å være med venner. Ellers har jeg jo nettopp begynt å illustrere Svein Strømmens limerickspalte i Dagbladet en gang i uka. Grattis med Dagbladet-dealen! Du sier du liker å henge med venner. Hva liker du best med vennskap? – Å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X