Hurra for handelsstanden: Black Friday på norsk jord

Fredag 28. november 2014 burde i utgangspunktet være en helt vanlig fredag. En lun, om enn noe kjølig, dag som tar oss rolig inn i årets siste alminnelige helg, før desember treffer oss mitt i fleisen med alt sitt julehysteri. Men slik er det altså ikke i år. Den norske handelsstanden har nemlig besluttet å innføre en irreversibel tradisjon, og som den manipulerbare saueflokken vi er - dilter vi etter med all vår forbrukerlyst. Fenomenet Black Friday stammer selvsagt fra USA. Dagen etter Thanksgiving, som alltid feires på en torsdag, sparker alskens amerikanske butikker og kjøpesentere juleshoppingen i gang med unike […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X