Hurra for handelsstanden: Black Friday på norsk jord

Fredag 28. november 2014 burde i utgangspunktet være en helt vanlig fredag. En lun, om enn noe kjølig, dag som tar oss rolig inn i årets siste alminnelige helg, før desember treffer oss mitt i fleisen med alt sitt julehysteri. Men slik er det altså ikke i år. Den norske handelsstanden har nemlig besluttet å innføre en irreversibel tradisjon, og som den manipulerbare saueflokken vi er – dilter vi etter med all vår forbrukerlyst. Fenomenet Black Friday stammer selvsagt fra USA. Dagen etter Thanksgiving, som alltid feires på en torsdag, sparker alskens amerikanske butikker og kjøpesentere juleshoppingen i gang med unike […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.