Gjør deg selv en tjeneste og sjekk ut James Blakes nye singel her

Kun få dager etter at vi postet gla'meldingen om at James Blake «snart» slipper sitt tredje album, er den dyktige 26-åringen aktuell med ny, dritfin musikk. Låten «200 Press» beveger seg i grenseland mellom formidabel og råflott, med små touches av britens karakteristiske falsett, nedpitchete vokalsamples, smellvakker synthbass og digge Detroit-referanser. (Derav ingressen, Detroits postnummer er 313, DUH.) Låta skal slippes på James' 1-800 DINOSAUR-selskap, og heter rett og slett «200 Press» fordi den kun skal trykkes opp i 200 eks... Såklart. Kanskje ingen øyeblikkelig adventsbanger, men jæla flott låt, da. Hør en av samtidens aller råeste produserende artister briljere med vellyd via 2-minuttersteaser […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.