Eksklusiv streaming-premiere på dokumentaren om søppelbåten

En drøm til havs ble nylig plukket ut til den prestisjefylte dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX i København, hvor den gikk for fullt hus. Filmen følger tre kunstnere som vet fint lite om båtbygging, men går hen og snekrer en katamaran av søppel – tuftet på idéen om en «nødvendighetsestetikk». Den opprinnelige tanken er å nå midten av Bermudatriangelet og bli rykket opp i kosmos, men etter hvert som den merkelige båten vokser frem, bestemmer de seg for å kapre en av verdens største kunstutstillinger: Sculpturprojecte Münster. Tuftet på en forunderlig blanding av modernisme, søppel og sexfiksering, vokser Katamaranen KYS frem. Når båten […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.