Diplo re-slipper debutalbumet «Florida» med masse bonusmateriale – helt gratis!

Strategisk gest post-penishån og Taylor Swift-baluba.

b
a

Internett er det ultimate forumet for kjendiser som vil slenge åpenlyst med leppa om hverandre, og i forrige uke havnet Diplo i tommelgemeng med Lorde etter at «Royals»-stjernen synes hans tweet om Taylor Swifts stump var i overkant plump.

For de som gikk glipp: Uroen startet med denne ufølsomme tweeten fra Diplo:

DiploTaylorSwiftTweetBooty

Hvorpå allmektige Lorde øyeblikkelig gikk under beltestedet for å redde Taylors ære:

LordeDiploTweet

Lorde have mercy! Major Lazer-sjefen inntok så en klassisk ovenpå-og-ned-holdning:

DiploTweetLorde

 

Nuvel: Etter slemme tweets og penishån ønsker Diplo å minne fansen på at han kan mer enn å bare trolle på nett, og idag re-slapp Major Lazer-sjefen sitt debutalbum Florida via BitTorrent, i en samlet bunt med ekstramateriale som tidligere uutgitte remikser, private bilder, audiostems og e-mails sendt mellom Diplo og Big Dada Records (som opprinnelig ga ut Florida i 2004). Du kan si hva du vil om mr Pentz anno 2015; Sellout, oppskrytt, helt AWESOME – Florida er det hvertfall helt innafor å sette pris på fortsatt. Denne gjeve gavepakken for Diplo-fansen er tilgjengelig nå via BitTorrent – last ned her ($5 for premium-versjonen for de ekstra entusiastiske).

Major Lazer > Major labels: Radiohead-vokalist Thom Yorke ga i forrige måned ut sitt nye soloalbum Tomorrow’s Modern Boxes på samme vis, og skiva ble lastet ned over 100.000 ganger på under et døgn. Aka en ganske grei måte for etablerte artister å tjene inn ekstra slanter på uten pengegriske mellommenn.