Her er dokumentarene du MÅ få med deg under CPH:DOX

Du vet når du blar gjennom en festivalkatalog og innser at du har satt kryss ved alle arrangementene? Frustrasjonen over å ville få med seg alt, og samtidig vissheten om at du kun rekker en brøkdel? Det er et årlig tilbakevendende problem når man leser festivalkatalogen til københavnske CPH:DOX, som i år disker opp med 190 dokumentarfilmer fra 6. til 16. november. Vi guider deg til noen av filmene du bør sette aller størst kryss ved: The look of silence For to år siden åpnet CPH:DOX med fantastiske, fantastiske The Act of Killing. En bisarr, morsom og vond film om massedrap […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X