Blåtirsdag: Sjekk ut debut-EP’en til Sad Boys-produsenten Yung Gud

Etter å ha fått hele internett på gråten sammen med Yung Lean, slipper 18 år gamle Micke Berlander sitt første solosett.

b
a

Si hva du vil om disse nitriste unge rapperne, men de har de beste navnene. Yung Gud, hallo? Etter å ha velsignet kompisen Yung Lean med en rekke flotte beats (blant annet YouTube-schlägeren «Kyoto») slapp Sad Boys-produsenten denne uken sin debut-EP Beautiful, Wonderful. 

Fortsetter under.

Yung Gud (aka Micke Berlander) leverer i tristesse-ånden tro på 4-spors-EP’en, som inneholder låtene «My Guns», «Forever 2001», «The Power» og «My Partner». Den Stockholm-baserte 18-åringen tok en prat med Red Bull Music Academy tidligere i år, og kunne meddele at produksjonskarrieren startet med psychedelic trance og GarageBand for sju år siden, at han er «den nye Mariah Carey» og delte en rekke ting han synes «sucks» (svensk rap, drugs, blogger og sandaler, blant annet).

Sjekk ut Yung Guds solodebut Beautiful, Wonderful her:

 

Les også: Tristesse-torsdag! Kåt, kritthvit & kølsvart R&B fra Minnesota