– Xen er hverken gutt eller jente, og hennes eksistens er like attraktiv som den er motbydelig

Mens den palestinske partybamsen og Maybach Music-maskoten DJ Khaled feirer sin seneste #1-singel «Hold You Down» denne uken med brunstige bassengbilder: Markerer den venezuelanske produsenten Arca idag sin flotte albumdebut Xen med hakket mer kunstneriske dypp i klorvannet: 24 år gamle Arca aka Alejandro Ghersi har slått seg voldsomt opp de siste to årene via sine musikalske bidrag på Kanye Wests kritikerroste sjette album Yeezus («Send It Up», «Blood On The Leaves», «I’m In It», «Hold My Liquor»), den bekmørke 25-minutters miksen / EP’en &&&&& og som produsent på FKA Twigs’ EP2 og samtlige av høydarene på råfine LP1. Den usedvanlig sjangerliberale produsenten er også kreditert som co-produsent på Björks kommende niende studioalbum. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.