– Xen er hverken gutt eller jente, og hennes eksistens er like attraktiv som den er motbydelig

Mens den palestinske partybamsen og Maybach Music-maskoten DJ Khaled feirer sin seneste #1-singel «Hold You Down» denne uken med brunstige bassengbilder: Markerer den venezuelanske produsenten Arca idag sin flotte albumdebut Xen med hakket mer kunstneriske dypp i klorvannet: 24 år gamle Arca aka Alejandro Ghersi har slått seg voldsomt opp de siste to årene via sine musikalske bidrag på Kanye Wests kritikerroste sjette album Yeezus («Send It Up», «Blood On The Leaves», «I'm In It», «Hold My Liquor»), den bekmørke 25-minutters miksen / EP'en &&&&& og som produsent på FKA Twigs' EP2 og samtlige av høydarene på råfine LP1. Den usedvanlig sjangerliberale produsenten er også kreditert som co-produsent på Björks kommende niende studioalbum. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X