Avslørende mote? Julian Assange lanserer kleskolleksjon

Another day, another dollar – Julian Assange vet å profittere på sitt rebelske image. Fra eksil i Ecuadors ambassade i London har Assange jobbet mot en kleskolleksjon rettet mot indiske forbrukere, i samarbeid med Franchisee India. Wikileaks-representant Olafur Vignir Sigurvinsson sier til Times of India at India er blant landene hvor nettstedet er mest profilert. Landet har også en blomstrende netthandelindustri som legger forholdene til rette for at Assanges nystartede bedrift kan bli en suksess i både politikk og estetikk. I første omgang vil kun trykte t-skjorter slippes for salg, visstnok sterkt inspirert av Che Guevara, med grunnleggerens ansikt trykket over slagord […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.