Avslørende mote? Julian Assange lanserer kleskolleksjon

Another day, another dollar – Julian Assange vet å profittere på sitt rebelske image. Fra eksil i Ecuadors ambassade i London har Assange jobbet mot en kleskolleksjon rettet mot indiske forbrukere, i samarbeid med Franchisee India. Wikileaks-representant Olafur Vignir Sigurvinsson sier til Times of India at India er blant landene hvor nettstedet er mest profilert. Landet har også en blomstrende netthandelindustri som legger forholdene til rette for at Assanges nystartede bedrift kan bli en suksess i både politikk og estetikk. I første omgang vil kun trykte t-skjorter slippes for salg, visstnok sterkt inspirert av Che Guevara, med grunnleggerens ansikt trykket over slagord […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X