«The Whiteness Project»: Den hvite manns sutring

Den hvite manns byrde 2.0: Å ikke kunne snakke om fritert kylling og Kool-Aid i frykt for å fornærme svarte? Å måtte forholde seg til det faktum at slaveri har eksistert? Ja, dette er reelle utfordringer ved det å være hvit, skal vi tro utvalget som er intervjuet til «The Whiteness Project», et såkalt interaktivt dokumentarfilmprosjekt som tar sikte på å undersøke hvordan hvite opplever sin egen etnisitet i dagens USA. Mannen bak, filmskaper Whitnet Dow, har fått mye – og hovedsakelig negativ – oppmerksomhet siden prosjektet ble lansert for en uke siden. Første del av «The Whiteness Project» består av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X