Video: Alt det gode fra Hove 2014

Shit, ass! Hvordan skal vi kunne gjenoppleve russetida år etter år nå som Hovefestivalen går dukken? Hva skal Asbjørn Slettemark sitte og mene noe om fremover? Det blir en mørk tid, follkents. ;''( Heldigvis har vi dokumentert godt. Vi drakk nok energibrus til å holde oss våken tvers gjennom hele årets Hove-avvikling og filmet rubbel og bit. Så alle konsertene! Dybdeintervjuet samtlige artister! Gnikket skuldre med hver eneste publikummer! Noe sånt, i hvert fall! Og vi filmet til krampa tok oss. Her har du, rett i øyevinkelen, alle våre videoer fra den siste Hovefestivalen. Se og nyt, husk og mimr, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X