Ukas High Five: – Markedskreftene profitterer på kids med dårlig selvtillit

Hva er et bullshitfilter og hvorfor trenger man det? – I min bok er et bullshitfilter evnen til å se ting i media og populærkulturen rundt deg som er kunstig og konstruert, og hvorfor der er sånn, slik at du lettere kan gi faen. Hvordan skaffer man seg et slikt filter? Ikke lov å si «kjøp boka!» – Det gjør man ved bevisstgjøring! Boka mi er jo rettet mot ungdom ned i ungdomsskolealder. Jeg tror det er veldig viktig å lære kidsa at markedskrefter profitterer på at de har dårlig selvtillit. Du har skrevet om «hva unge jenter trenger for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.