Nygårdsparken: Suksess gjennom manglende oversikt

I dag (mandag) inviterte Bergen kommune, Helse Bergen og politiet til pressekonferanse for å «gjøre opp» status for rusmiljøet etter at Nygårdsparken, landets eldste åpne narkotikamarked, ble stengt for to måneder siden. Siden den gang har politiet hentet inn over en halv million kroner i bøter, bl.a. ved å dele ut forelegg på 10.000 kroner for små overtredelser av narkotikaloven i sentrum. Les også: Rusmisbrukere om den stengte Nygårdsparken: – Flere kommer til å dø På pressekonferansen erklærte den standhaftige sosialbyråden Eiler Macody-Lund (Frp) at de fryktede spådommene om narkotikasituasjonen ikke har slått til. I følge Macody-Lund har nemlig få […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X