Søndag Summarum: Paven tar homseselfie

Ukas redningsmann: Australias statsminister Tony Abbott tar opp hansken de pysete europeerne ikke tør ta i - JA vi ser på deg Jens - og hevder at han skal grisetakle Putin når statslederen kommer på besøk. Russerne velger på si side å kalle Abbott for barnslig, men legger også til at Putin kan Judo. Mere blod! Mere blod! Ukas kyllingveier i bunad: BRA nørd å sende inn bilde av seg selv i bunad etter du har veid kylling, Sindre! (faksimile: db.no) Nei, vent! Sindre ser så selvtilfreds ut at han garantert tok på seg bunaden FØR han veide kyllingen! Åh, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X