Oktobers verste film-happenings

Oktober renner over av solide kinopremierer og andre høydepunkter, men det er selvsagt noen hendelser en bør grue seg til også. Her er de tre minst lovende premierene denne måneden:

Dracula Untold
Historien om Dracula er adaptert et uendelig antall ganger til film, og med svært ulikt resultat. Dracula Untold har svært gode forutsetninger for å falle inn i den den mindre gode kategorien, og det virker lite sannsynlig at Luke Evans er kapabel til å gjøre en minneverdig tolkning av den sofistikerte greven fra Transilvania. (Riktignok handler Dracula Untold  i hovedsak om tittelkarakteren før han selger sjelen sin til djevelen og blir vampyr.) Se opp for slagscener i 300-klassen og tilbakevendende desperat brøling som en konsekvens av urettferdig behandling fra overmakten. Filmen har premiere  3. oktober.

Annabelle
Som seg hør og bør, er oktober spekket med premierer på Halloween-vennlige filmer. Den som ser dårligst ut i år er Annabelle. Filmen er basert på «virkelige hendelser» om en dukke som er besatt av djevelen (som man for øvrig kan beskue på Warren´s Occult Museum i Connecticut), har en haug med B-skuespillere på rollelisten og en helt ukjent fyr i regissørstolen. Dette lukter kalkun. Se den på kino fra 10. oktober – hvis du gidder.

Oru Oorla Rendu Raja
Dette er en slags musikal som ut ifra traileren ser som en tamilsk kryssning av 21 Jump Street og fotballklassikeren Goal 3. Hvis du er keen på noe løping i slow motion, uforståelig situasjonskomikk og uendelige dansenummer, er dette filmen for deg, men hvis du (av forståelige grunner) misliker alle disse komponentene, burde du holde deg langt unna. Filmen med den fjongt oversatte tittelen Two Kings Comedy kan sees på noen få utvalgte visningssteder fra og med 2. oktober.

X