Oktobers verste film-happenings

Oktober renner over av solide kinopremierer og andre høydepunkter, men det er selvsagt noen hendelser en bør grue seg til også. Her er de tre minst lovende premierene denne måneden: Dracula Untold Historien om Dracula er adaptert et uendelig antall ganger til film, og med svært ulikt resultat. Dracula Untold har svært gode forutsetninger for å falle inn i den den mindre gode kategorien, og det virker lite sannsynlig at Luke Evans er kapabel til å gjøre en minneverdig tolkning av den sofistikerte greven fra Transilvania. (Riktignok handler Dracula Untold  i hovedsak om tittelkarakteren før han selger sjelen sin til djevelen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.