NATT&DAG lanseringsfest på Paleet

Paleet gjøres om til klubb for en kveld! Vi har invitert den svenske DJ-duoen Mr. Tophat & Art Alfie og Chmmr.

b
a

Paleet på Karl Johan er nyoppusset, men vi synes ikke det er heeelt ferdig ennå. Det er jo for eksempel ingen klubb der inne? Vi tar saken i egne hender og lager en klubb inne på Paleet fredag 7. november, for å feire at vår novemberutgave er på gata.

FB-event HER.

Til lanseringsfesten har vi invitert noen av våre absolutte favoritt-DJs om dagen:

MR. TOPHAT & ART ALFIE

Den svenske DJ-duoen bestående av Rudolf Nordström og Oscar Wedren har fått mye oppmerksomhet siden de i begynte å lage musikk sammen i 2010. De har gitt ut EP-er nærmest kontinuerlig på sitt eget label Karlovak, og låta «I Want To See (That You’re In Love With Me)» ble kåret av Resident Adviser til en av de beste fra 2013. Lydbildet er analogt, med mye forvridde synther og discotrommer, uten at det høres det spor utdatert ut av den grunn. Som navnet bærer bud om preges låtene også av en nærmest overdreven kjærlighet til høy hihat. Vi gleder oss!

CHMMR

Verdensveven er som oftest en uovertruffen kilde til opplysning, men googler man «Chmmr» vil man trolig sitte igjen med langt flere spørsmål enn svar. Det vi imidlertid kan stadfeste er at Chmmr er en helt ekte person ved navn Even Brenden. Han har blant annet gitt ut på DJ Strangefruit og Øyvind Morkens etikett Luna Flicks (en tolver som Tim Sweeney fra Beats In Space raskt trykket til sitt bryst), og har sammen med venn og makker Telephones opptredd på Ekko med bestillingsverket «Aloha Boreale». Chmmr er aktuell med en rykende fersk 12″ på Full Pupp.

NATT&DAG DJs
Vår helt egen DJ Karim og helt egen DJ Andrea spiller også!

Sees!

Kl. 20-03 / ID 20 / CC 0,-

 

Lanserings-7-11-flyer