NATT&DAG lanseringsfest på Paleet

Paleet på Karl Johan er nyoppusset, men vi synes ikke det er heeelt ferdig ennå. Det er jo for eksempel ingen klubb der inne? Vi tar saken i egne hender og lager en klubb inne på Paleet fredag 7. november, for å feire at vår novemberutgave er på gata. FB-event HER. Til lanseringsfesten har vi invitert noen av våre absolutte favoritt-DJs om dagen: MR. TOPHAT & ART ALFIE Den svenske DJ-duoen bestående av Rudolf Nordström og Oscar Wedren har fått mye oppmerksomhet siden de i begynte å lage musikk sammen i 2010. De har gitt ut EP-er nærmest kontinuerlig på sitt eget label […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X