Kindness har sett det forløsende potensialet ved Twitter. Femti år etter alle andre

– I speak quite softly, sier Kindness, og kveiler de lange fingrene rundt opptakeren for å dra den over til hans side av bordet. Dersom det er mulig å personifisere den erkebritiske klisjéen, er Kindness, eller Adam Bainbridge, som skapt for rollen. Iført en marineblå fedora med omkrets på en halv meter, plisserte chinos og en turtleneck møysommelig dyttet ned i buksene, er den høye figuren – for øyeblikket på Acoustic Bar, loungen i andre etasje av Grand Central Hotel i Stockholm – nesten som en velment parodi. Han er mild og veltalende, og leverer hver eneste formulering med avmålt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X