Fatima synger like gjerne med fullt band på jazzfestival, som med DJ på klubb

Det er snart ti år siden Fatima Bremma Sey forlot hjembyen Stockholm til fordel for en tilværelse som ivrig klubbgjenger i London. Gjennom hyppig deltakelse på såkalte open mic-kvelder imponerte hun raskt nøkkelpersoner i det londonske DJ-miljøet med sin særegne og allsidige stemme. Blant disse var radioverten Alexander Nut, og da han startet Eglo Records sammen med Sam Shepherd (bedre kjent under DJ-aliaset Floating Points) i 2009, ville de ha Fatima med på laget. Etter at Eglo hadde fått mye positiv oppmerksomhet for sine Floating Points-utgivelser, kom Fatimas debut i 2010. En av mange som fikk øynene opp for EPen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X