Ebola-pop: Musikere i Liberia vil lære folk å unngå smitte

Liberia er blant landene som er hardest rammet av Ebola-utbruddet som har tatt tusenvis av liv i Vest-Afrika i år. En av grunnene til at epidemien fortsatt sprer seg i landet, er at det har vist seg vanskelig å spre korrekt informasjon om sykdommen og forholdsregler til innbyggerne. Informasjonsarbeidet blir blant annet vanskeliggjort av at over halvparten av den voksne befolkningen er analfabeter. Derfor har landets musikere tatt ansvar. De siste månedene har en rekke sanger om Ebola toppet hitlistene, med informative tekster om forholdsregler. Den antakelig mest populære er «Ebola is real», laget av UNICEF i samarbeid med lokale […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X