Spilleliste: Låter du kan høre på mens du venter på at Mannen skal falle

Nå er det nesten så vi håper Mannen ikke faller :))))

b
a

Begynner du å kjenne på at Mannen-vorsene går litt trått? Er det ikke like fett å invitere til nach for å se stream på storskjerm? Har søsteren din ringt resten av familien og sagt at hun ikke kommer til å feire jul med deg hvis denne evinnelige gnålingen om Mannen fortsetter?

Vil du tilbake til de første dagene med Mannen-madness, da den langdryge spenningen var samlende? Vi har redningen.

En driftig Mannen-gruppe har nemlig satt seg ned og laget en Mannen-relatert spilleliste til deg, dine venner og søsteren din. Er det endelig en ny vår for Mannen-watching?

– Jeg og et par andre MENN på jobben (Erik G. Lysø og Christian Aune) har jo fulgt Mannen en stund nå, og følte at det var ett eller annet som manglet i denne prosessen, sier mannen bak Mannen-spillelista Marius Hanstad.

Hva skal dere vente på når Mannen til slutt faller?

–  Gjelder jo å finne noe nytt da. Vi har på en måte god tid vi, altså. Og det er kanskje ikke så viktig hva det er, men heller fokusere på å la reisen bli en del av selve målet. Bare gjøre noe sammen liksom :-)

Hanstads Facebook-oppdatering om spillelisten har i skrivende stund 18 likes, hvorav en er en såkalt «hjertemarkering».

mannen