Drunk J.Crew: Motememes på fylla

MEME-alarm! *meme-alarmen går, alle jubler og high fiver* Klesmerket J.Crew er kanskje ikke så store i Norge som de er i Unaiten, men de tilsynelatende behagelige, løstsittende litt-sånn-tilfeldig-rasket-sammen-det-jeg-fant-i-skapet-stilen er lett gjenkjennelig. Disse motebildene fra J.Crew er litt på samme måte, men har blitt gjort enda mer gjenkjennelig ved at en eller annen artigfrans på den nystartede Tumblr-kontoen DrunkJCrew har satt de i en fyllekontekst. I tillegg til at det er ganske LOL, er vi er rimelig sikre på at bildene på en eller annen måte sparker oppover mot motekonglomerater og objektifisering av kvinnen og overforbruket av store frakker innendørs. Og er det ikke deilig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.