Drunk J.Crew: Motememes på fylla

Motebildene – den uironiske poseringens trygge havn og seriøsitetens siste skanse – har endelig falt i meme-humorens klamme grep. HURRA!

b
a

MEME-alarm! *meme-alarmen går, alle jubler og high fiver*

Klesmerket J.Crew er kanskje ikke så store i Norge som de er i Unaiten, men de tilsynelatende behagelige, løstsittende litt-sånn-tilfeldig-rasket-sammen-det-jeg-fant-i-skapet-stilen er lett gjenkjennelig. Disse motebildene fra J.Crew er litt på samme måte, men har blitt gjort enda mer gjenkjennelig ved at en eller annen artigfrans på den nystartede Tumblr-kontoen DrunkJCrew har satt de i en fyllekontekst.

I tillegg til at det er ganske LOL, er vi er rimelig sikre på at bildene på en eller annen måte sparker oppover mot motekonglomerater og objektifisering av kvinnen og overforbruket av store frakker innendørs. Og er det ikke deilig å se at motebilder til en forandring kan gi en presis og ekte gjengivelse av slik virkeligheten faktisk ER noen ganger? Uansett: Rull motememes!

9

8 7 6 5 4 3 2 1