Drunk J.Crew: Motememes på fylla

MEME-alarm! *meme-alarmen går, alle jubler og high fiver* Klesmerket J.Crew er kanskje ikke så store i Norge som de er i Unaiten, men de tilsynelatende behagelige, løstsittende litt-sånn-tilfeldig-rasket-sammen-det-jeg-fant-i-skapet-stilen er lett gjenkjennelig. Disse motebildene fra J.Crew er litt på samme måte, men har blitt gjort enda mer gjenkjennelig ved at en eller annen artigfrans på den nystartede Tumblr-kontoen DrunkJCrew har satt de i en fyllekontekst. I tillegg til at det er ganske LOL, er vi er rimelig sikre på at bildene på en eller annen måte sparker oppover mot motekonglomerater og objektifisering av kvinnen og overforbruket av store frakker innendørs. Og er det ikke deilig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X