Foto:

Frank Pavich har laget filmen om den beste filmen som nesten ble laget

Jodorowsky’s Dune er dokumentarfilmen om Alejandro Jodorowskys mislykkede forsøk på å filmatisere Frank Herberts ikoniske science fiction-roman Dune. Dokumentaren har gått som en farsott over de største filmfestivalene i verden. Ved fjorårets Cannes-festival ble Jodorowsky’s Dune applaudert flere ganger underveis i visningen, og Jodorowsky selv var rørt til tårer. Under årets Film Fra Sør møtte vi Jorowsky´s Dune-regissør Frank Pavich. Gratulerer med ekstraordinær film, Pavich! Hvordan fant du på å lage film om en film som ikke finnes? – Alejandro Jodorowskys forsøk på å lage Dune har vært en historie jeg har hørt om lenge. El Topo og Holy Mountain […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.