Dårlig stemning i nørdemiljøet: iPhone 6 ødelegger helskjegg!

Som om #BendGate ikke var nok, her er #BeardGate.

b
a

Etter å ha brukt store deler av september til å uroe oss for #BendGate – rapporter i sosiale medier om at siste generasjon iPhones kan finne på å bøye seg, for eksempel omkring låret i trange lommer – var lettelsen vår stor, da Apple i forrige uke avblåste hele skandalen. Av ti milloner solgte eksemplarer, påstår Apple, har de kun registrert ni tilfeller av bøying.

Så da var alt såre vel? Håneidu. Ikke før var skandalen avblåst, før en ny meldte seg. Stadig flere iPhone-brukere klager nå på at skjegget deres setter seg fast i en sprekk mellom skjermen og aluminiumsdekselet når de ringer, og blir røsket ut når de beveger telefonen bort fra ansiktet igjen (Se videoen under om du vil ha mer teknisk informasjon om hvordan dette foregår). Og sånn kan vi jo ikke ha det.

Kjør SoMe-sutring: #hairgate! #beardgate! #seamgate!

skjegg

 

Og så videre!

Nå er det litt usikkert i hvorvidt dette er er reelt problem eller bare en sånn greie som får uproporsjonalt mye oppmerksomhet fordi det er litt lol. Vi synes uansett det er på tide folk barberer av seg de håpløse skjeggene sine, vi nådde tross alt «peak beard»  i april.