Atten tusen silikonpupper og annen statistikk: Dette kostet OL-søknaden

Den midlertidige OSLO2022-etaten skuslet bort avsindige mengder penger på å IKKE klare å søke om vinter-OL. Hva KUNNE vi brukt de penga på?

b
a

Det blir ikke OL i Oslo. :( hvis du syns det ville vært knall med et korrupsjonsbasert dopingarrangement i din egen bakgård (gitt at du jo bor i Oslo…) eller :) hvis du syns sportslige arrangementer på hjemmebane er døve som fuck selv om vi vinner, for vi ER jo strengt tatt ganske fete til vintersport her «på berget».

APROPOS OL: Her er 20 grunner til at vi gir «folkefesten» fingeren

Men: vi har jo allerede dullet og sullet og styrt og balt ganske hardt med dette søkeopplegget allerede, og det åpenbart til INGEN nytte: Den avbrutte søkeprosessen for Oslo-OL-et skal ha kostet vanvittige 225 millioner kroner ifølge NRK.

DET ER MYE PENGER!

Folk er drøyt forbanna! F.eks FrP-gallionsfiguren og riks-noldusen Carl I. Hagen, en fyr som har gjort en lukrativ karriere av å fabulere om hvor forbanna han er i mediakanaler som har gjort lukrative karrierer på å rapportere hvorvidt Carl I. Hagen er forbanna. Han vil «granske pengebruken», sier han, men det skal han få slippe. Vi har allerede gjort det! Hva kunne du brukt Oslo2022s 225 millioner spenn på, tenker du? Ganske mye gøy, viser det seg. Her kommer noen knalle eksempler:

375 000 «normale doser» med hasj (3 gram til 200 kroner grammet) ifølge denne videoen av Oslo-ordfører Fabian Stang som handler ved Akerselva:

563 000 eksemplarer av Jo Nesbøs «Politi» (á kr. 399).

18 000 silikonpupper (á 12 500 kroner per pupp), dvs. nye pupper til ca. hver eneste person i Norge som heter Emma. (Det mest populære jentenavnet i Norge i 2013 ifølge Statistisk Sentralbyrå.)

Men vent, la oss henge litt lenger hos Statistisk Sentralbyrå…

Hva med: 1 4-roms toppleilighet med fjordutsikt og to store terrasser på Tjuvholmen (á 12,5 millioner) til HVER ENESTE PERSON I NORGE SOM HETER CLIFF:

cliff

Eller hva om vi henger bittelitt mer på finn.no…

900 solide skinnstoler til den snedige prisen av 250 000 kroner stykket!

skinnstoler

 

150 000 av de dyreste ello-invitesene vi fant (ja, eller la ut sjøl…) på Finn:

ello-invitasjon

Eller hva med:

2,5 millioner minutter på spålinja til «Dagbla»-annonsøren «Alva,s» ifølge Knut Haaviks mildt sagt spankulerende twitterkonto:

haavik