– Apartheid i Bergen

Helt siden stengingen av Nygårdsparken i Bergen og oppløsningen av rusmiljøet i Bergen, har det vært uklarheter om hvor brukere får oppholde seg. Politiet i Bergen har tidigere fått kritikk for de skyhøy og muligens ulovlige hasjbøtene. Bortvisningsvedtaket og kartene som nå deles ut gis til personer politiet mistenker bruker eller selger narkotika. På sin Facebook-side har Kari Lossius, klinikkdirektør i Stiftelsen Bergensklinikkene, gått hardt ut mot politiets praksis. Under et bilde av kartene har Lossius skrevet at «Bergen er muligens den eneste byen i det moderne Europa som praktiserer apartheid. Heroinavhengige kan hvis de ferdes i sentrum risikere å få utdelt bortvisnigskart […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X