Filmene du bør få med deg under årets Film Fra Sør

Kunstnerisk leder i Film Fra Sør, Lasse Skagen, har flere favoritter på programmet, men trekker spesielt frem Jodorowsky’s Dune, Fortellingen om Prinsesse Kaguya og A Hard Day når vi bestiller en Topp 3. Jodorowsky’s Dune , Frank Pavich, USA 2013 - Få har vel unngått å få med seg at vår æresgjest i år er kultregissøren Alejandro Jodorowsky. Han er en multikunstner med et utrolig liv bak seg, sier Skagen. I tillegg til å vise hele filmografien til Jodorowsky og presentere Artist Talks, blir det også fokus på hans urealiserte versjon av Frank Herberts Dune. Regissøren av den såkalte «dokufabelen» Jodorowsky's Dune, Frank Pavich, vil […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.