Filmene du bør få med deg under årets Film Fra Sør

Kunstnerisk leder i Film Fra Sør, Lasse Skagen, har flere favoritter på programmet, men trekker spesielt frem Jodorowsky’s Dune, Fortellingen om Prinsesse Kaguya og A Hard Day når vi bestiller en Topp 3. Jodorowsky’s Dune , Frank Pavich, USA 2013 - Få har vel unngått å få med seg at vår æresgjest i år er kultregissøren Alejandro Jodorowsky. Han er en multikunstner med et utrolig liv bak seg, sier Skagen. I tillegg til å vise hele filmografien til Jodorowsky og presentere Artist Talks, blir det også fokus på hans urealiserte versjon av Frank Herberts Dune. Regissøren av den såkalte «dokufabelen» Jodorowsky's Dune, Frank Pavich, vil […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X