– VG med lite heldig rolleblanding

– DET BLIR EN rolleblanding som jeg synes er veldig lite heldig for pressens og VGs troverdighet. Det sier Gunnar Bodahl-Johansen, ekspert på offentlighetsloven og presseetikk, og tidligere leder av Norsk Presseforbunds offentlighetsutvalg. I saken «Slik innreder du gratis» viser VG hvordan man kan innrede en leilighet med gratis møbler fra Finn.no. Dette på bakgrunn av at det fra 2011 til 2013 var en tredobling i antall gratisannonser på Finn.no. En trendekspert gir Finn.no-innredningen «en svak femmer» (mens IKEA-katalogen får terningkast tre). Det blir imidlertid ikke opplyst om at Finn.no har samme eiere som VG, nemlig Schibsted. – Det problematiske her er at […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.