Blomster ut av hodet, zombier og Moddi-bølgen: Her er ukens utvalgte musikkvideoer

Ja, vi er litt sent ute, men det var fordi vi var på lanseringsfest for september-utgaven. Se bildene fra festen! Les PDF-en (ikke fra festen, men av selve utgaven)! Få med deg denne saken om 17. mai-feiring på Gran Canaria!

Uansett, hva er vel bedre enn å starte mandagen med musikkvidoer? Om ikke annet fordi amerikanske studier ifølge VG og/eller Dagbladet viser at bokstavrim tidlig i uken senker blodtrykket/høyner sjansen for å overleve/gjør deg mer attraktiv for det annet/tredje kjønn. Har du forresten tenkt på at det annet kjønn i den tredje verden er 6? Snurr musikkvideoer.

PEAKING LIGHTS – BREAKDOWN

Husker noen hun som gikk ut i avisene med at hun brukte mobilkurv i høytidene? Hun har laget musikkvideo :(

clipping. – INSIDE OUT

Endelig noe vi kan relatere til! Vi har også mye som plutselig dukker opp i hodet.

GUNNESBO – COERCION

Skumle greier. Første tanke: Gunnesbo høres ut som nabogården til sommerstua du pleier å låne av onkelen og tanten din på sensommeren. – Var det noen på Gunnesbo i år, da, spør tante. – Joda, bilen sto der. Men det var mørkt i vinduene. Og på nattestid, da skodden kom krypende innover Blåsyremyra, hørte vi svak jamring og en jevn, monoton banking, som om noen slo mot en kjellerdør med en skiftenøkkel. – Ja, de på Gunnesbo, LITT AV EN GJENG ;)

VERA SKY – FANTASIES

«Dattra til Gunnesbo har jommen vokst til i løpet av året! Det var ikke lenge siden hu løp naken over tunet her, nei… Løp og løp. Naken over tunet. Jaja.»

LAMARK – E DET DER HER

E det det her som er Moddi-bølgen? Fra Moddis nakne føtter til full nakenhet må jo i det minste være en forbedring.

Chastity Belt – Black Sail

Litt vanskelig å vite hva zombier på prærien har å gjøre med denne såre og fine låta, men som en naturlig avslutning på ukens Gunnesbo-rabling fungerer den godt.

X