Ukas High Five: Emblafestivalen

Hver uke high fiver vi noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Emblafestivalen Hvem: Kristine Karlsen (bilde, t.v.), Pernille Elverhøy Tårnes, Lisa Jakobsen (t.h.), Alice Marie Johansen og Vilde Charlotte Jacobsen. Hvorfor? Arrangerer denne helgen festival på Parkteatret, med utelukkende kvinner på programmet. Hvorfor er den norske musikkindustrien så tett befolket av menn? Spørsmålet tok opp store deler av Kronikksommeren 2014, med høylytt debatt om hvorvidt kvinner har like forutsetninger som menn i dagens musikkbransje. Knut Schreiner mente det ikke stod så ille til, vår egen musikkredaktør Malin Kulseth var […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.