Ti bøker vi ikke tror på at du har lest

Ifølge dokumentene salgsavdelingen vår deler ut til annonsører, konsumerer den gjennomsnittlige NATT&DAG-leser laaaangt mer kultur enn gjennomsnittet. Dermed er det nærliggende å tro at dere også har kultiverte, beleste facebook-venner – og har lagt merke til følgende kjedestatus, som har spredd seg verden over det siste året: «Hehe, takk for utfordringen, [navn]! I am going to list 10 books that have stayed with me in some way. I'm tagging 10 friends and you guys will do the same. Don't take more than a few minutes and do not think too hard. They do not have to be the "right" books […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X